سلام .
من کیا هستم این خاطره مال وقتیه که 16 سالم بود و به دایی 29 ساله ام کون دادم…
***
یه روز پشت خون با دوستم نشسته بودیم و در حال بازی با دودولای همدیگه بودیم که داییم سر مچمونو گرفت و کلی باهامون دعوا کرد و ما رو نصیحت کرد که اینکارا زشته و ….
خلاصه دیگه من از دایی خفن می ترسیدم، البته بعدها فهمیدم ایشون اینکاره تشریف دارن . فردای اونروز که داییم رفت حمام به من گفت که برم و کمرشو واسش بشورم،من ساده هم رفتم تو حموم و بعد از اینکه کمر داییو کیسه کشیدم دایی رفت زیر دوش و وقتی روش و سمت من کرد من کیرشو از زیر شورتش دیدم و نزدیک بود قبض روح بشم آخه هم خیلی بزرگ بود و هم خیلی سیاه!! بعد دایی دید که من مسحور کیرش شدم به من گفت می خوای به کیرم دست بزنی؟منم با خجالت گفتم بله.
شورتشو از پاش کند و کیرشو داد دستم منم باهاش بازی می کردم تا کم کم کیرش داشت بلند میشد به من گفت ساک بزن منم برای اولین بار کیر به اون بزرگیو گذاشتم تو دهنم و خیلی لذت بردم بعدش که کیرش کاملا بلند شد به من گفت پشتتو کن به من و پاتو باز کن دستمو گرفتم به سکوی حمام تا نیفتم بعد آروم آروم کیرشو گذاشت تو کونم دردش وحشتناک بود و شروع کرد به تلمبه زدن در حدود 7 یا 8 دقیقه طول کشید تا آبش اومد و همشو تو کونم ریخت.
بعد از اون بود که هر ماه دو سه بار که میاد خونمون منو می کنه…
نوشته: کیا

خیلی راحته من سه تا زن داداش دارم باورت بشه هرسه رو کردم اگه دوست داری راهشو بهت بگم saeed58488@تلگرام بگو
یاسین بیس ارومیه کی میده بکنیم و دعاش کنیم؟09369702116
عاشق کیر همتونم
دهنم باززه بذارین توشششش
بیا بززارم توووش عزیزم جوون ۰۹۳۳۷۸۱۶۴۲۷ پیام بده
کییییر میخووووام
جونم بیا بکنمت09383493966
کاش منم کیر داییتو میخوردم
جوووووووووووووون بيا كير منو بخور
بیا کیر من رو بخور دختر
عزیزم باور کن مال منم می تونی بخوری نازنین جان۰۰۰۰فقط لازمه بهش فکر کنی۰۰۰۰
اگه دوست داری بیاواس ماروبخور.بی تارف
میشه بهم بگی چطوری زن داداشم 33 سالشه بکنمش بدجوری روش من مست کردم منم 25 سالمه
لامصب کونش بدجوری دیونه کنندس
شماره زن داداشتو بفرست واسم اس كن تا رديفش كنم تا هم تو حال كني هم من ٠٩٢١٧٧٦١٨١٩